dreamfilm stream video

swesub tv utan reklam

Huvudpersonen heter Chris,hanar en agent for anti-bioterrorism enhet.Perform another job,Chris is in the family house,where the hidden storage of smuggel arms.Ytterligare handelser borjade utvecklas snabbt:Chris samarbetar med vapenhandlaren Glenn Areasom.Glenn satter paden internationella efterlyst,och han lyckas flyga fran Chris. http://dreamfilm.stream/category/drama/ Berattelse om fyra helt olikbara killar som verkar mer som karikatyreran nagon du nagonsin skulle traffa.Dessutom var de saolikartade du undrar om sadana vanskapar nagonsin existerar nagonstans men i en Hollywoodfilm.Enar killen som haller paatt gifta sig-och vill skruva nagra hakar innan han knyter knuten(hur hjartat uppvarmd).Enar en stilig skollarare som baraar otack och 100%osannolik.Enar en skruv och idiot-sade gor honom naturligtvis den feta killen.Och den andraar mannen i ett forhallande med en castrerande kvinna.Om dessa later bekanta var de ganska mycket samma tecken som du skulle se i”Hot Tub Time Machine”-menaven mer endimensionell och det galler sarskilt de tvasista tecknen jag namnde.De gar till Svenska,tar oavsiktligt in nagra av valdsdagen och gor massor av galen saker-lite av demar sarskilt roligt.Och det harar problemet med filmen.Om du skrattar pavaldigt lagpanna humor,bry dig inte om att tomten inte har nagon mening(t ex taseringsscenen)och tycker att ett smutsigt ordar Punchline for de flesta skamt,sakommer du njuta av filmen.Nar det galler mig kan jag njuta av en dopey film(som”Talladega Nights”eller”Strange Brew”)-men det finns en grans for dopiness.Dessutomar det svart att halla en film nar du inte bryr dig om vad som hander med nagon av dem.overgripande,overvarderad till skillnad fran nagon ny film jag har sett.Obehagligt,unfunny och for undemanding.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.